ISPLIVALA FOTKA! DEJAN DRAGOJEVIĆ SPREMAN ZA SVADBU - Pobednik Zadruge 5 uhvaćen kako radi OVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 21:07

ISPLIVALA FOTKA! DEJAN DRAGOJEVIĆ SPREMAN ZA SVADBU - Pobednik Zadruge 5 uhvaćen kako radi OVO (FOTO)

Siguran u svoj izbor!

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" Dejan Dragojević objavio je na svom Instagram profilu kako isprobava svečana odela u jednom butiku.

On je odabrao elegantno odelo boje šampanjca i čini se da je siguran u svoj izbor, objavivši svoju fotografiju.

Iako su se mnogi ponadali da se Dejan sprema za svoju svadbu, budući da se šuškalo da je verio svoju devojku Jovanu, ovog puta to nije slučaj.

U emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Između dve vatre" u kojoj je Dejan gostovao, a koja vas očekuje u sredu u 20h, Dragojević nam je otkrio da mu se sestra udaje, a da su priče o veridbi lažne.

- Neću da žurim, mi još ne živimo zajedno, ali kao da živimo, svakako ne želim ništa na silu, meni je bitno da se volimo i da to sve ide svojim tokom. Ne volim ja te svadbe i te velike proslave, meni i dete kada se rodi, to će biti baš samo okupljanje najbližih - rekao je Dejan.

Dejan je govorio i o pobednici šeste sezone i njegovoj bivšoj devojci  Aleksandri Nikolić, ali se dotakao i odabira islama kao vere, pa smo razgovarali i o tome, ali i o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću.

Ne propustite gostovanje pobednika pete sezone Zadruge u sredu u 20h!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.