ISPLIVALA EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA BIVŠE VODITELJKE I RIJALITI UČESNICE - Potpuno gola, a izraz lica sve govori (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 21:40

ISPLIVALA EKSPLICITNA FOTOGRAFIJA BIVŠE VODITELJKE I RIJALITI UČESNICE - Potpuno gola, a izraz lica sve govori (FOTO)

Šok nad šokovima!

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" i nekadašnja voditeljka emisije "Noćna mora", ali i pomenutog rijalitija, Slađana Petrušić nedavno je šokirala javnost kada je prema pisanju medija lažirala svoju smrt.

Sada je ponovo šokirala sve objavivši svoju fotografiju bez odeće.

Naime, ona je objavila fotku na kojoj je potpuno gola, a kako se može zaključiti, u pitanju je serija ovakvih fotografija, namenjena knjizi "Vrisak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tišine" čiji je ona autor.

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

Podsetimo, ona je 2015. godine pred kamerama rijalitija „Parovi“ izvršila fizički napad na rediteljku i rijaliti učesnicu Jelenu Golubović, zbog čega je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu doneta prvostepena presuda prema kojoj je osuđena na šest meseci zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.