ISPLIVALA BURNA PROŠLOST ACE BULIĆA! Upoznao je SAMO DNO jugoslovenskog KRIMINALA, oca su mu UBILI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:01

ISPLIVALA BURNA PROŠLOST ACE BULIĆA! Upoznao je SAMO DNO jugoslovenskog KRIMINALA, oca su mu UBILI!

Evo ko je Anin dečko!

Dragan Aca Bulić, ili samo Aca Bulić, poslednjih meseci je u žiži javnosti zbog Ane Ćurčić, svoje prve ljubavi, koja je u rijaliti ''Zadruga 6'' ušla kako bi se suočila sa nevernim partnerom Zvezdanom Slavnićem. Dok je stajao uz svoju bivšu devojku, branio je i štitio, emocije su se vratile, te su njih dvoje obnovili romansu.

Devedesetih godina je Bulić bio dobro poznat, kao mangup sa beogradskog asfalta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a pre svega kao sin Jusufa Bulića Juse, poznatog člana kriminalnog miljea još iz sedamdesetih godina.

Jusa se družio sa Ljubomirom Magašem, poznatijem kao Ljuba Zemunac i Radetom Ćaldovićem Ćandom, zajedno su bili u Italiji gde su se družili sa vrlo opasnim momcima.

Prvi susret sa evropskom policijom, Jusa je imao zbog falsifikovanja vozačke dozvole, a zbog kasnijih prestupa je za njim raspisana poternica. Optuživan je za pljačke i osumnjičen za umešanost u brojna ubistva zbog kojih je bio i u bekstvu. Vratio se u Jugoslaviju kada mu je ubijen prijatelj Ljuba Zemunac, nakon čega se posvetio ugostiteljstvu i sportu. Otkupio je FK Železnik sa kojim je postigao neverovatne uspehe.

1988. godine je ubijen, a poslove u ugostiteljstvu i sportu, nastavio je njegov sin Dragan Aca Bulić. Bulić je bio na ratištu tri godine, nakon čega je otišao u Londom kako bi studirao, a vratio se da sahrani oca.

- Odrastanje je bilo kao na filmu, a delilo se na dve faze. Prva je bila kada je otac bio po zatvorima, tada sam bio mali, a roditelji razvedeni. Živeo sam sa bakom, dekom i majkom, a oca sam viđao povremeno kada izađe iz zatvora. Imao sam dvostruki život, išao sam u školu, a s druge strane me otac vodio po tim kockarnicama u inostranstvu, pa sam mogao da vidim srž jugoslovenskog kriminala. Ne bih ih ja nazivao kriminalcima, već mangupima, jer u to vreme nije to bilo toliko organizovano kao danas. Postojali su kodeksi i poštovanje, jednostavno je drugačije vreme bilo - pričao je Bulić.

- Nisam mislio da ću, posle očeve smrti, doživeti 23. godinu. Ono što je on meni ostavio, gledam da tako nešto nikad ne ostavim svom detetu, odnosno takve vrste problema. Naša ljubav je bili neizmerna i upravo me ona navela da nastavim sa fudbalom i da njegovo ime ne ostane uprljano, da nekom duguje pare itd. Moja majka i ja smo sami pričali na tu temu, znali smo šta nas očekuje, ali smo bili spremni da nastavimo ono što je otac započeo sa njegovom najvećom ljubavi, odnosno fudbalom. Sve ono što se priča o kockarnicama, kladionicama je pola istina, a pola ne. Istina je da je živeo kockarskim životom, ljudi misle da su oni imućni, a zapravo su sirotinja, tek nakon nekih imena poput (Vanje) Bokana i Caneta (Subotića) je krenula druga faza očevog života kada je došao novac - rekao je Bulić za "Kurir".

Aca je oduvek važio za velikog zavodnika, ali je njegovo srce još u mladosti osvojila Ana Ćurčić. Voleli su se beskrajno i mislili da će zauvek biti zajedno. Dobili su ćerku Aleksandru koja je po rođenju preminula, iako oni veruju da je i dalje živa. Ana je tada jedva ostala živa. Svoju ljubavnu priču otkrili su javnosti po njenom ulasku u rijaliti ''Zadruga'', a on je svih ovih godina bio njen zaštitnik.

Nikada nije krio da i dan danas Anu voli, ali su oboje tvrdili kako su samo prijatelji. Ipak, emocije su bile jače od svega, te su svoju romansu obnovili, a to su priznali i javno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.