ISPLANIRANO VENČANJE U CRKVI: Tara Simov o svadbi sa Ša i SUSRETU sa Ivanom Aleksić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 23:09

ISPLANIRANO VENČANJE U CRKVI: Tara Simov o svadbi sa Ša i SUSRETU sa Ivanom Aleksić!

Spremna za velike korake...

Prašina oko Tare Simov ne spušta se mesecima. Svi je nazivaju ljubavnicom, osuđuju je zbog odnosa s Nenadom Aleksićem Ša, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane posle sedam godina braka. Zbog haosa koji je napravila u "Zadruzi" izbačena je i preti joj kazana od 50. 000 evra.

Tara ističe da je ona jedinstvena i da je Ša veliku ljubav mogao da doživi samo sa njom.

Bivša takmičarka "Zadruge" progovorila je o reperovoj nameri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da plati njenu kaznu.

- Ma on je meni lud skroz. On je spreman i da da svoj život za mene, kao i ja za njega. Kapiram ja njegovu zabrinutost i sluđenost, ali volela bih da ne dođe do toga i da sve lepo rešimo, na drugi način - ističe Simovljeva i smatra da je njena ljubav sa Ša "ona prava".

- Nenad trpi velike pritiske. Sve ćemo rešiti lepim putovanjem kad on izađe. Sebe vidim, ne samo kao njegovu ženu, već sam njegova u svakom smislu te reči. Pričali smo i o crkvenom venčanju, velikoj svadbi. To su njegovi snovi - govori Tara.

Diskvalifkikovana zadrugarka progovorila je i o Nenadovoj bivšoj supruzi.

- Ne znam kako ta žena izgleda. Čula sam da sve ide po pitanju razvoda kako treba. Ne bih joj ništa rekla kada bih je videla, niti bih joj prišla - zaključila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.