ISPLANIRALA JE ULAZAK U RIJALITI, A ONDA JE KRENUO NJEN SUNOVRAT! Zadrugarke žestoko oplele po Ani Ćurčić

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 08:04

"ISPLANIRALA JE ULAZAK U RIJALITI, A ONDA JE KRENUO NJEN SUNOVRAT!" Zadrugarke žestoko oplele po Ani Ćurčić

Obe su se složile da ona ne može da podnese kritiku!

U emisiji "Narod pita", Darko Tanasijević, je ugostio Žanu Đorđević i Miljanu Popović. Žana je dala svoje mišljenje o ponašanju Ane Ćurčić, a potom se nadovezala i Miljana. Bivše zadrugarke nisu imale reči hvale za Anu.

- Kad vidim da je suvišno ono što ja nekom želim da predočim okrenem se i odem. Ne želim da trošim svoje živce i vreme na nekog ko to ne zna da ceni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne želi da sasuša - rekla je Žana.

- Dobro veče, veliki pozdrav za Darka, pre svega. Miljana mi je jako draga, ali mislim da su je pojedini zadrugari napadali bez razloga. Use i u svoje kljuse. Miljana, nekad treba prećutati, jer smo tako pametniji. Žana mi liči na Anđelu Vešticu likom, jako je lepa žena i privlačna, pre svega. Ide uz Marka, jako su lepi. Ne mogu da komentarišem njegovu se*sualnost, ali jedino što znam je da je jedan od najlepših momaka koji je bio u rijalitiju - rekla je gledateljka.

- Mogu samo da kažem da je strejt, ali baš strejt. Nema razloga da brinete, uverila sam se. Što se tiče Anđele, ona je je lepa žena, ne smeta mi kada me upoređuju sa njom. Nismo isti tip karakterno, ali fizički nas je dosta njoj uporedilo - rekla je Žana.

- Miljana, šta imaš da kažeš o Ani? - upitala je gledateljka.

- Onaj njen ulazak u rijaliti, mislim da je bio dosta planiran. Verovatno je kod kuće vežbala pred ogledalom kako će to izgledati, s onim rukama u džepovima, a onda je krenuo njen sunovrat. Bile smo dobre, a onda je krenula da me vređa, najstrašnije. Kad je bilo potrebno da bude uz mene, tad se ograđivala. Ona je bila upućena u to kad je Zvezdan pričao sa mnom, ali je tema bila ona. Bila je ljubomorna. Kad odem na intervju, izokola sam govorila o tome, ali sam tek po izlasku videla i shvatila neke stvari. Ja sam prva govorila da je Anina emocija prema njemu ugašena, a kad joj neko kaže da on ne oseća ništa prema njoj, napravi problem - istakla je Miljana.

- Ana ne se bi družila sa Zoricom da joj ona protivreči. Želi da joj svako klima glavom. Zorica je ove sezone pokazala da ume da bude prijatelj po cenu bilo čega. Ja nikada to ne bih mogla - istakla je Žana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.