ISPIPALA SI ME NA KVARNO! Bojan ISKULIRAO Kulićku! Ja sam došla da se UDAM, ti si GROMADA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ISPIPALA SI ME NA KVARNO!" Bojan ISKULIRAO Kulićku! "Ja sam došla da se UDAM, ti si GROMADA!" (VIDEO)

Blam!

Učesnica "Zadruge 3" Miljana Kulić odlučila je da nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom nađe novog dečka, te je u krevetu spopala Bojana Đukića, koji nije uspeo da se odbrani od njenog napada.

Ona je došla u njegov krevet, te mu se sve vreme približavala i pokušavala da ga dodiruje, a on se pomerao i pokušavao da je odvrati od namere da budu zajedno.

- Miksi, treba da nađeš novog dečka. Što ne budeš sa Mirkom? On je legenda! Vi se toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slažete. Šta bi sa Zolom? Miksi, mi smo drugari, emotivno si rastrojena. Ispipala si me na foru... Muvaš se sa Mirkom - pričao je Bojan, dok mu je Miljana govorila da je on pravi muškarac za nju, kao i da iz njegovog kreveta ne ide.

- Dobar si i ti! Dobar si u duši, ali zamalo! Daj bre Boki. Nije ti dobro kada sam ovako blizu. Došla sam malo da pričamo. Sa Zolom je kraj i tačka! Meni se ti dopadaš i ja iz tvog kreveta ne idem! Kad možemo da popijemo kafu, da se bolje upoznamo? Ja znam da si ti došao da se ženiš, a ja da se udam. Ja sam videla da si ti gromada - govorila je uporno Miljana, a Bojanu je bilo neprijatno.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.