ISPIJEN I SA PODOČNJACIMA: Princ Vilijam UHVAĆEN nakon SASTANKA sa KRALJICOM! Slika GOVORI više od REČI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPIJEN I SA PODOČNJACIMA: Princ Vilijam UHVAĆEN nakon SASTANKA sa KRALJICOM! Slika GOVORI više od REČI!

Nevolje na dvoru!

Kraljica Elizabeta je ječe održala krizni sastanak, a tema je bila budućnost princa Harija i njegove žene Megan Markl, nakon njihove odluke da više ne budu zvanično članovi kraljevske porodice.

Nakon višesatne drame iza zatvorenih vrata, kraljica Elizabeta II je izdala saopštenje:

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) on Jan 14, 2020 at 5:12am PST

- Danas je moja porodica imala vrlo konstruktivne diskusije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o budućnosti mog unuka i njegove porodice. Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo njihovu želju za stvaranjem novog života kao mlade porodice. Iako bismo im želeli da ostanu sa nama kao stalni članovi kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive samostalnijim životom, a da pri tom ostanu deo moje porodice. Hari i Megan su jasno stavili do znanja da u svom novom životu odriču pomoći kraljevske porodice. Stoga je dogovoreno da će nastupiti prelazni period u kojem će Suseksi provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji. Ovo su složena pitanja koja moja porodica treba da razreši i ima još posla koji treba obaviti, ali tražila sam da konačne odluke budu donete u narednim danima - rekla je kraljica Elizabeta.

Nakon sastanka, fotografi su uslikali princa Vilijama koji je napuštao mesto sastanka, vidno neraspoložen. Naime, princ nije imao osmeh sa licu, a izgledao je iscrpljeno i sa velikim podočnjacima.

BRENO, RODILA SI ANĐELA! Ovaj stori je Luna IZBRISALA - iskrene SIMPATIJE prema Stefanu Živojinoviću (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRE ĆE SE RAZVESTI, NEGO VRATITI KRALJEVSTVU": Građani koriste situaciju u Britaniji - osvanule kvote u kladionicama zbog "Megzita", zarada je OGROMNA

Izvor: Blic, 14.Jan.2020

Nakon jučerašnjeg kriznog sastanka na imanju Sandrigam, koji je kraljica Elizabeta II juče održala sa višim članovima kraljevske porodice o budućnosti kraljevskog para nakon što su objavili da se povlače kao stariji članovi, kladioničari su ponudili više opcija za klađenje vezane za temu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.