ISPAŠTAŠ ZBOG KLINKE! Karić URNISAO Mensura zbog Milice Napravila ti je od mozga ĐUMBIR! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 09:54

"ISPAŠTAŠ ZBOG KLINKE!" Karić URNISAO Mensura zbog Milice "Napravila ti je od mozga ĐUMBIR!" (VIDEO)

Nije ga štedeo!

U toku emisije "Pitanja novinara" došlo je do haosa zbog odnosa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića, a Stefan Karić je ustao da iznese svoje mišljenje i nije štedeo svog prijatelja Mensura.

- Ja sam drugačiji od svih ostalih. Evo ja sam nikakav, gori sam od svih. Ja kažem ono što mislim, pustite me da imam svoje mišljenje. Ja znam da je sve na koncima, ali prosto kad ja kažem, ja ne remetim nikoga, ne čačkam nikoga, imam mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o svemu, ali ga ne iznosim - rekao je Mensur.

- Ja ti kažem iznesi svoje mišljenje - rekla je novinarka.

- Ti kao njegov drug kažeš da sam mu neprijatelj - skočila je Milica.

- Meni mogu da titraju ja*a ovde i da mi češu mu*a, ali ja znam mišljenje. Ti si ovde bez ikakvog razloga ustao i rekao da ćeš svima je**ti mamu, pa su ljudi stvorili averziju prema tebi. Ti ispaštaš zbog klinke koja ti je napravila od mozga đumbir. Ne utiče ona direktno loeš na njega, ovo je indirektno kad je reč o Marku - rekao je Karić.

- Ja ne vidim sebe kao žrtvu, normalno sam odgovarao na pitanja - rekao je Mensur.

- Mislim da nisi, nego da si utripovao da si žrtva - rekao je Stefan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.