ISPALA SAM OLOŠ Aleks razorena zbog Dekija - usred noći PREKRŠILA dogovor! Nije imala kud, PRIZNALA grešku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 11:10

"ISPALA SAM OLOŠ" Aleks razorena zbog Dekija - usred noći PREKRŠILA dogovor! Nije imala kud, PRIZNALA grešku

Odmah tražila savet!

Rijaliti učesnici i bivši emotivni partneri, Aleksandra Nikolić i Filip Car porazgovarali su o svom odnosu, koji je napravio opštu pometnju, kako u Beloj kući, tako i u spoljnom svetu.

- Osećam se kao g*vno neko... Ja ne mislim da sam nešto toliko loše uradila. Realno mi kaži, ispala sam ološ - rekla je Aleks.

- Znaš šta smo se dogovorili i toga treba da se pridržavamo. Ja vidim da je tebi teško, provalio sam to. Teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti je da nemaš komunikaciju sa mnom - pričao je Car.

- Ja sam rekla da je meni to prijalo - dodala je ona.

- Kada ti prija razgovor sa nekom osobom koja ti škodi, se mora rešiti. Ako ne može, onda treba da se zapita. Jako sam se iznervirao jer me iznervirao ovaj ljigavi Dragić. Smatram ga smradom, ljigom, odvratan mi je - rekao je Car.

- Da, ja ga kuliram - istakla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u videu.

BONUS VIDEO Ivan Marinković sa malim Željkom sve radi zbog PUBLIKE: Blondi otkrila ŠOK DETALJE iz Parova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.