ISPADAM PSIHOPATA, PREBIO BIH... Ša prešao Tari preko svega - OVO je za njega bio najniži UDARAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2022, 03:28

"ISPADAM PSIHOPATA, PREBIO BIH..." Ša prešao Tari preko svega - OVO je za njega bio najniži UDARAC

Oprostio joj!

Tokom emisije "Pitanja novinara" pokrenuta je tema o odnosu Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

- Kada si ulazio u rijaliti rekao si da ne želiš da se obazireš na repove iz prošlosti, šta se sada desilo - glasilo je pitanje.

- Ja volim svoje ponašanje. Neću da se obazirem. Meni je ovo normalno dokle god se ja lepo osećam u tome. Neka svako vodi svoj život, svi imaju pravo na to. Neću se promeniti uopšte, ja volim ovu verziju sebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prošle godine sam morao da ćutim svima, a ove godine neke pričaju u prazno, ja ću da pričam. Žao mi je kada uvredim neke ljude, i to je to. Ja nisam ušao da se operem od Tare, nisam je nikada blatio. Ne mogu da budem onaj stari Nenad, to je logično, meni se ova verzija sviđa. Možda bi voleo da manje psujem, ali ja ovde ljude ne diram. Ne volim kada se neko dere. Meni su svi govorili da ne radim lepe stvari kada sam sa njom ali je*iga. Ja moram da prokomentarišem druge parove i veze, ali mi smo ostavili takve utiske da će ljudi da komentarišu to na gnusan način. Ja znam da bi negde svi bili zadovoljni da ja nisam sa njom. Ja neću da radim ono što bi svi želeli da ja radim. Ja kreten i psihopata nisam. Ja ne mogu da budem psihopata jer ja ne lomim. Po ulasku ovde mi se vratile emocije.. To je ono što moram da priznam. Šta god da izjavim ispada da ja grešim, ali to nije tako. Stiče se utisak da ja njoj prelazim preko svega. Ja ne volim scene sa drugim muškarcima i to je ono najniže, ja to ne volim. Ono što je bilo pre neki dan nije bilo lepo - pričao je Ša.

- Nema veze što nismo zajedno, još jednom mu priđi prebiću ga. Šta je to značilo - pitao ga je novinar.

- Pa, tu sam psihopata i prebio bih svakoga. Eto. Svaki muškarac bi to uradio, ja imam emocije prema njoj. Ne mogu to da definišem. Tu sam ludak i psihpata. Ja znam da me ona ne voli - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.