ISMEVA CELOKUPNU NACIJU Miroslav Ilić u centru skandala zbog bivše - pale nove optužbe na račun folkera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 20:56

"ISMEVA CELOKUPNU NACIJU" Miroslav Ilić u centru skandala zbog bivše - pale nove optužbe na račun folkera!

Oglasila se preko Instagram profila!

Naš poznati pevač, Miroslav Ilić već dugo je u žiži interesovanja javnosti zbog zategnutog odnosa sa bivšom partnerkom Mirjanom Antonović.

Ona je sad najavila da ponovo dolazi iz inostranstva u srpsku prestonicu, podovom novog suđenja sa Miroslavom Ilićem.

Antonovićeva godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina Antonovića. Miroslav je otpočeo ljubavnu priču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić, sa kojom je i dalje u zajednici.

Nakon velikog broja susreta na sudu i medijskih sukoba, ona je uspela u svojoj borbi, kada se preko DNK testiranja dokazalo da je Miroslav otac njenog sina, međutim, usledile su nove tužbe.

- U ponedeljak idem za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao: "Ćeraćemo se". Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom - napisala je Mirjana na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.