ISKRIVLJENA JE CELA! Gledateljka SUROVO komentarisala misicu i Karića, pa POHVALILA Cara i dala mu savet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 23:35

"ISKRIVLJENA JE CELA!" Gledateljka SUROVO komentarisala misicu i Karića, pa POHVALILA Cara i dala mu savet!

"Moraš da budeš dobar i da uđeš u peticu."

U toku je emsija "Narod pita" koju večeras vodi Ivana Šopić, a gosti su Nadica Zeljković i Filip Car koji je kasnio.

- Budite ponosi što se jedna prava majka, nije bitno da li neko ima fakultet, a vi ste prava majka. Moram da kažem da sam jako bila besna kada je Stefan došao sa onom majicom, nije mi jasno što to radi. Ponaša se kao njegov tata, samo kometariše ljude i devojke pogotovo.

- Njemu (Osmanu) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije jasno što su sve devojke koje je njegov sin upoznao bile zaposlene i zarađivale, dok je njegov sin zavisio od njega. Stefan nije smeo da je vređa, nemojte da ga pravdate, on nije dete. On je mene toliko razočarao, onakve reči je govorio Kiji, Miljani. Ona misica, ako je ona žena njegovog života, super, ali za mene je to sve apsurd, ona veza, kao misica, ona to nije, ona je pratilja, a arogantna, i onako se ponašala. Ona se sva iskrivila, leđa su joj kao mesec. Iskrivljena je cela - ispričala je gledateljka, pa dodala:

- Nadica je sjajna žena, ona se borila da im dokaže da greše, ona im je bila kako majka, svima njima, ali nije vredelo. Nadica treba da bude ponosna, pre svega kakva je majka i kakva je osoba.

Potom je u emsiju stigao Filip Car, pozdravio se sa Ivanom i Nadicom, a onda mu se gledateljka obratila:

- Filipe ti si divan, imaš prelepe te okice. Ljubi te tetka Vera i volela bih da te vidim u Zadruzi 5, ali da pokažeš pravo lice. On je ove sezone pričao po dva sata, smarao je konstantno, a sve vreme gledea Minu. Filipe ljubi te teta Vera, moraš da budeš dobar i da uđeš u peticu da zaradiš nešto, i nemoj kao Ša da pričaš da su svi drugi krivi, sam si kriv, ali veruj mi, sad promeniš priču da tebe devojke jure.

- Ne znam ja kako ću sa svima njima - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.