ISKORIŠĆENA SAM Anita nakon onoga što je saznala, POTPUNO DEVASTIRANA - Shvatila da je bila OBMANUTA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 09:16

"ISKORIŠĆENA SAM" Anita nakon onoga što je saznala, POTPUNO DEVASTIRANA - Shvatila da je bila OBMANUTA?

Nije joj lako nakon svega.

Anđelo Ranković smatra da je Ivan Marinković Matorin pulen i da ga koristi kako bi vodila ratove sa Anitom i sa njim, Anita zamera Tomićevoj što je iskoristila njenu slabu tačku kako bi je ponizila.

- Anđelo, svašta se dešava oko tebe i Anite, osvrnuću se na pitanje gledalaca da li misliš da Ivan obavlja Matorin prljav posao? -pitao je Darko.

- Ona je Ivana snabdevala informacijama i stojim iza toga, dala mu je oruđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za pljačku, on ode i odradi sve i onda ti kažeš nisam ja, da li je ona to tražila od Ivana sumnjam ali da je ona njemu rekla napadaj to ne, ne moraš to ni da uradiš dovoljno je da ga snabdevaš nekim informacijama, time smatram da obavlja neke poslove umesto nje. Ja ne verujem ni Ermini ništa, bila je poznata po lažima, ona mi nije fokus, poenta svega toga je odakle je došla ta informacija, mora da je sve pošlo od Matore jer to ne bi došlo od Ivana Marinkovića, nebitno ko je, ja verujem da je to poteklo od Matore - rekao je Anđelo.

- Ja Matoroj ne verujem ni jedno slovo, što više ja pričam to se produbljuje, ko god da je to rekao baš me briga, imaju pravo da rade šta hoće. Nije to neka stvar od životnog značaja ali mojoj majci je značilo da se ne sazna, Jovana je iskoristila to kao moju slabu tačku i pucala time. Ja o njenoj porodici ništa nisam rekla, što se tiče moje porodice rekla sam joj da nisam bliska toliko sa braćom ali naravno da me sve povređuje u vezi njih, ista smo krv. Krenula je u akciju i to sve radi na smenu -rekla je Anita.

- Drago mi je da je neko rekao ko je jako blizak Ivanu da on ima taktiku i da je birao stranu, nije me to iznenadilo, on je jako podmukao, zao i pokvaren, on i kad nije ugrožen njega ispunjava da nekome zakuva čorbu. On je rekao danas da bi odrukao Matoru da je ona to rekla, to se ne radi prijatelju. Treba narod da vidi kakvi sve ološi postoje. Istripovali su da su Bekamovi -odbrusio je Anđelo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.