ISKOPIRALA SRPSKE PEVAČICE: Predstavnica Norveške maznula ideju sa našeg takmičenja! Jeste li prepoznali detalje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 21:53

ISKOPIRALA SRPSKE PEVAČICE: Predstavnica Norveške "maznula" ideju sa našeg takmičenja! Jeste li prepoznali detalje?

Ovo smo već imali prilike da vidimo kod nas!

Alesandra iz Norveške izvela je numeru "Queen of Kings", koja se, inače, dobro kotira na kladionicama. Njena pesma je već hit u mnogim zemljama širom Evrope, a večerašnji nastup bio je i te kako energičan.

Međutim, ono što oštrom oku prosečnog pratioca ovog popularnog takmičenja nije promaklo jeste da njen nastup ima sve ideje koje su naše pevačice već prezentovale.

Reč je o kombinaciji nastupa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Angelina polazala na ovogodišnjem takmičenju, predstavljajući se pesmom "Lanac" i koju možete pogledati u videu ispod, kao i Zorjinom prošlogodišnjem nastupu.

Zorja je, podsetino, nastupala sa karakterističnom krunom na glavi, koju je malo ko uspeo da zavoravi.

Zorjin prošlogodišnji nastup pogledajte klikom na link ispod.

Norveška polaže svu nadu u Alesandru koja je na plavom tepihu izgledala kao prava princeza i koja u očim ajavnosti slovi za najbolje odevenu takmičarku.

U kolikoj meri je nastup i stajling iskopiran, prosudite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.