ISELJAVA SE IZ CECINE VILE! Lidija Ocokoljić napušta sestru nakon 20 godina - sa porodicom odlazi iz doma Ražnatovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 23:23

ISELJAVA SE IZ CECINE VILE! Lidija Ocokoljić napušta sestru nakon 20 godina - sa porodicom odlazi iz doma Ražnatovića

Njena nova kuća je u mirnom delu Beograda!

Porodice Svetlane Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Ocokoljić već 20 godina žive zajedno u Cecinoj kući na Dedinju.

Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece. Svi oni nastanjeni su u vili u Ljutice Bogdana, a u emisiji "Ceca i deca", Ceca je otkrila da se uskoro svi sele.

Poznato je da su njih dve nerazdvojne, a pred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamerama Cecinog rijalitija otkrile su kako će to podneti.

- Vezani smo svi. Od kad se ona rodila nismo se razdvojile. Sad pošto oni treba da se sele, prvo pitanje ljudi kad to čuju je kako ćemo nas dve da se razdvojimo - isričala je Ražnatovićka svojoj bliskoj prijateljici.

- I ja se pitam, kako ćete?! Ja ne verujem u to preseljenje - rekla je Cecina prijateljica.

- Veljko kaže, naravno, oni će se preseliti, a majka će sa njima - istakla je Ceca kroz smeh, a zatim je prokomentarisala i kako bi se osećala da u kući ostane sama.

-  Pa top! Cela gajba moja - našalila se ona, a zatim otkrila da će Lidija svakako biti u njenoj blizini, jer će njen novi dom biti blizu vile u Ljutice Bogdana.

- Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim, biće tu i za mene i uz mene - kaže Svetlana Ceca Ražnatović.

- Njihov novi dom je u potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Travica, terasa, može da se sedne. Mi smo pre živele u iznajmljenoj kući, dok se ova kuća završavala. Tamo gde smo živeli, isto u kraju, totalno je zavučena kuća, a odmah iza placa je šuma. Mir, samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske... Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni - navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu - istakla je još Ceca Ražnatović za svoj rijaliti "Ceca i deca".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.