IŠAO JE U JAVNU KUĆU DA TRAŽI USLUGE! Tanja Savić otrkila da ju je muž VARAO - Iznela ŠOK DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 02:02

"IŠAO JE U JAVNU KUĆU DA TRAŽI USLUGE!" Tanja Savić otrkila da ju je muž VARAO - Iznela ŠOK DETALJE

Otvorila dušu!

Tanja Savić danas je gostovala u emisiji "Magazi in" i tom prilikom otkrila je nepoznate detalje iz njenog braka sa Dušanom Jovančevićem.

Tanja je ispričala i da joj je uzeo svu ušteđevinu, te da mu je tražila novac kada je nastupila kovid situacija i nije imala posla, ali da on nije želeo da joj da ni prebijene pare.

- Ja sam onda kukala da mi vrati novac, jer je korona i ja nemam od čega da živim. Bila sam kod mame i tate, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sam i sad. On je meni na sve to rekao: "Ni za lek, da ti treba za lek, nikad, ni za lek nećeš da dobiješ tvoj novac nazad" - rekla je Tanja.

Osim toga, Savićeva je istakla da ju je Dušan varao i to da je s*ksualne usluge u javnim kućama.

- On je meni padao na kolena, on je plakao, suze lio, majke mi. Otišao je u javnu kuću, da traži uslugu, i celu noć je devojci pričao o meni - ispričala je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.