IRENA STOJANOVIĆ: KAKO SAM SE UDALA ZA 48 SATI

Izvor: Kurir, 15.Maj.2011, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IRENA STOJANOVIĆ: KAKO SAM SE UDALA ZA 48 SATI

Voditeljka popularnog rijaliti šoua “48 sati svadba” Irena Spasić oduvek je privatni život krila od javnosti, ali je ipak na ludi kamen stala pred milionskim auditorijumom. Zapravo, ona je sudbonosno “da” izgovorila još u novembru, mada će gledaoci serijala to tek imati priliku da vide:

- Emisija u kojoj sam se udala je kruna mog rada. Moj san je bio da se udam bosa i na - brodu. Želja mi se nije ispunila jer je sve ubrzalo maleno stvorenje koje raste u meni, ali se ne bunim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog toga - poverila nam je srećna mlada, i otkrila sve važne sitnice vezane za najsrećniji dan u životu svake devojke.

MUŽ



Zašto ga krijem



Iako se udala pred kamerama, voditeljka krije muža:

- Moj suprug nije javna ličnost. Mašinski je inženjer i neprijatno mu je kada ga ljudi zagledaju zato što je moj partner. Na ovakvu svadbu je pristao samo da bi mi ispunio želju. U emisiji ćete ga videti u dva kadra - kada daje pristanak da se oženi sa mnom i dok priča o nama.

ODELO

Strahovala sam

Irena je birala odelo za svog supruga:

- Gagi sam odabrala frak. Plašila sam se da neće želeti da ga obuče pa sam mu kupila i jedno klasično odelo, ali je ipak - za moju ljubav - obukao frak.

TORTA

Mučnine pokvarile užitak

Gospođa Stojanović svoju svadbenu tortu nije mnogo jela zbog mučnina:

- Veliki sam čokoholik i nestvarno mi je bilo to što sam u trudničkim danima morala da se suzdržavam od trospratne čokoladne torte!

VENČANICA

Kao uniforma!

Voditeljki je bilo teško da izabere venčanicu:

- Venčanica je za mene kao svaka druga haljina. Često sam se za emisiju slikala u njoj, pa sam je doživljavala kao uniformu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Irenina "48 Sati svadba"

Izvor: Svet plus, 16.Maj.2011, 18:33

Voditeljka Irena Spasić, sada Stojanović se baš kao i učesnici njene emisije udala za 48 sati za svog dugogodišnjeg dečka, Gagu Stojanovića.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.