IPAK NE MOŽE NA INTERVENCIJU - Ani Ćurčić ostaje teška muka na telu: Izgubila sam deo sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 08:49

IPAK NE MOŽE NA INTERVENCIJU - Ani Ćurčić ostaje teška muka na telu: "Izgubila sam deo sebe"

Ispricala sve,

Ana Ćurčić uživa u svojoj obnovljenoj ljubavi sa Acom Bulićem, koji je, kako je Ana ranije isticala, njena najveća životna ljubav. Ona je Zvezdana Slavnića izbrisala skroz iz života, a sada je spremna da ga ukloni sa tela.

Naime, ona je u emisiji Narod pita, gde je gostovala progovorila o uklanjanju tetovaže sa njegovim imenom sa svoje podlaktice. 

- Hoćeš to da prepravljaš ili ćeš da staviš iks i natpis ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važi - pitao je Darko Tanasijević.

 - Juče sam svom i Acinom drugu poslala sliku svoje tetovaže, pošto on ima dosta tetovaža. Taj drug je poslao svom tatu majstoru. išla sam na dosta konsultacija vezano za laser, ali od lasera ostaju ružni ožiljci. Kao da te neko spržio. On će meni da uradi reš fazon. To mi je još Žana objasnila u zadruzi. Ne znam da li se baš tako zove. Možda sam lupila - rekla je Ana.

Odna se javio Ljuba iz Vršca.

- Ljuba iz Vršca ovde, ne bih mnogo da filozofiram samo da kažem da je Ana bila moj favorit, hteo sam da pobedi ali nažalost nije. Slađa je bila super, najlepša devojka u Zadruzu, bila si najjača, ti i Žana, najjača riba mogu slobodno tako da kažem. - rekao je gledalac.

- Da li je istina za to između nje i kume? Da li su u kontaktu?

- Nismo, ne pozanjem je. - rekla je Ana.

- Sa nekim ljudima zajedničkim se čujem , sa nekima ne. Prijatelji koji su se opredeljivali, opredelili su se za mene. Meni je najgore što sam izgubuila samu sebe - rekla je Ana.

- Ana kako komentarišeš pomirenje sa Acom posle toliko godina? - upitao je Darko.

- Pošto sam se prilično osvestila, kome sam sve svoje godine naučila, i šta sam trpela, mislim da mi je ovo jedna velika škola, verovatno da sam trebala sve ovo da prođem, bilo je mučno i teško, naučilo me kako treba živati, ja sam bila jedna siva žena kada sam bila pored njega, jel moguće konačno... svi me pitaju, svi vide da sam prodisala. Ja sam jedna vrlo naivna žena. - rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.