IPAK IMAJU ZAJEDNIČKU PROŠLOST: Ana I Zorica Marković su pokušale da sakriju istinu, ali ovo ih spaja od ranije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 08:17

IPAK IMAJU ZAJEDNIČKU PROŠLOST: Ana I Zorica Marković su pokušale da sakriju istinu, ali ovo ih spaja od ranije

IMAJU ZAJEDNIČKU PROŠLOST.

Jedan od najboiljih i najinteligentnijih komentatora koji je ikada prošao kroz Zadrugu. Dejan Dragojević dao je svoj sud o druženju Ane Ćurčić i Zorice Marković.

- Zorica i Ana su se našle, vole piletinu i jedna i druga. Našle su se, lepi se za prste. Zorica dobro prenosi abrove, dobro ćoškari i to niko ne može bolje. Zorica ne veruje Ani i Zorica je svesna Ane. Zorici je to interesantno, ako joj nešto bude drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interesantno, ona će da se prebaci. Zorica može da je odbrani i da joj pomogne, Zorica je jaka u rijalitiju, odbraniće je, pa je niko neče ni dirati. Ana je sebi našla saveznika - rekao je Dejan.

Pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.