INTIMNI ODNOSI NA KAMERI PRED HILJADAMA: Zlata Petrović pocrvenela zbog sina Jovana - ostaće obeležen zauvek!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 11:05

INTIMNI ODNOSI NA KAMERI PRED HILJADAMA: Zlata Petrović pocrvenela zbog sina Jovana - ostaće obeležen zauvek!

Ovakve situacije se svakome mogu dogoditi, zato treba biti obazriv!

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan trenutno uživa u skladnoj vezi sa svojom devojkom, a svojevremeno je šokirao javnost kada je rekao da je u lajvu na Instagramu imao intimne odnose sa bivšom devojkom.

Jovan je imao uživo uključenje preko svog naloga na popularnoj društvenoj mreži, a nakon toga je usledila jedna bizarnost, kada je rokom vođenja ljubavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa tadašnjom devojkom, zaboravio da izađe iz lajva na Instagramu. Šta se dešava, shvatio je tek kada ga je otac pozvao telefonom i uspaničeno rekao da upravo gleda šta radi.

- Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao "ugasiti lajv strim". Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja i kaže: ''Legendice, ostao ti upaljen lajv". To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se na sreću ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, sa ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna - rekao je Jovan.

Nakon ove bizarnosti, Jovan je dospeo u žižu interesovanja, a da li će imati još ovakvih ispada, vreme će pokazati.

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ucena ili običan peh: Osramoćen Pejin i Zlatin sin, intiman čin sa devojkom osvanuo na internetu VIDEO

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Maj.2023

Sin Zlate i Peje doživeo neprijatnost. Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan trenutno uživa u skladnoj vezi sa lepo plavušom, a svojevremeno je šokirao javnost kada je rekao da je u lajvu na Instagramu imao intimne odnose sa bivšom devojkom.. Pročitajte Zlata Petrović...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.