INTERVENISALA POLICIJA: Nakon što je izgubio starateljstvo nad sinom sada su mu i posete zabranjene

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2017, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERVENISALA POLICIJA: Nakon što je izgubio starateljstvo nad sinom sada su mu i posete zabranjene

Užas!!!

Glumica Pola Paton iznela je prošlog meseca optužbe na račun bivšeg supruga, pevačaRobina Tika.

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on Jun 18, 2017 at 7:54am PDT

Naime, ona je rekla kako je Robin tukao njihovog šestogodišnjeg sina Džulijana i da je zavisnik o drogi i alkoholu, nakon čega je pevač izgubio starateljstvo i dobio zabranu prilaska Poli i njenoj majci.

MALO SE PRECENILA? Objavila sliku od pre 11 godina pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uporedila sebe sa... a onda su počele prozivke

Međutim, čini se da tenzija između Pole i Robina i dalje raste.

A post shared by E! iBwotamasimbi (@ibwotamasimbi) on Feb 11, 2017 at 3:49am PST

Naime, glumica je prilikom predaje sina Tiku pozvala policiju.

HOT: Pevačica htela da se pohvali prelepim pogledom a svi su komentarisali njene bujne ...

- Pola se na dogovorenom mestu pojavila sat vremena kasnije. Kada je stigla, odbila je da preda Džulijana. Napravila je skandal, pozvala policiju i tvrdila da je Robin izlazio iz automobila i da joj se približavao - ispričali su svedoci koji su se našli na mestu događaja i dodali da je pevač mirno sedeo u kolima.

Kada je policija došla, Pola je već otišla sa sinom kući, a Robinovi prijatelji tvrde da je slomljen zbog činjenice da mu je bivša uskratila da vidi dete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.