INTERNET SENZACIJA POTVRDILA ULAZAK U ZADRUGU 3: Osetio sam podvig, USELJAVAM se u Šimanovce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTERNET SENZACIJA POTVRDILA ULAZAK U "ZADRUGU 3": Osetio sam podvig, USELJAVAM se u Šimanovce!

Sad fura taj stil!

Spekuliše se da bi on mogao da uđe u jedan od rijalitija, a Espresso. rs nije želeo da nagađa te su kontaktirali Zokija.

– Dobio sam ponude od obe produkcije sa izvanrednim uslovima, koji se ne odbijaju. Nešto bolje uslove sam dobio od Željka Mitrovića inače velikog lafa i našli smo se na obostrano zadovoljstvo. Tako da početkom septembra Bože zdravlja useljavam se u Šimanovce. Televizija Happy je godinama bila na mojoj strani i njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam okrenuo leđa, ali sam veći podvig osetio u Zadruzi, za sada je tako – rekao je Zoki.

Po svemu sudeći, ova sezona napraviće pravi bum! Nekoliko jakih imena je već u igri, par bivših zadrugara koji su i te kako bili zapaženi u prošlim sezonama, i nekoliko za sada nepoznatih osoba, koje će brzinom svetlosti postati javne osobe.

Mitrović je najavio spektakl, ostaje nam da se strpimo do 6. septembra kada će "Zadruga 3" i početi.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.