INTERNET GORI! Bogdana NIJE JEDINA? Pojavila se NOVA ŽENA Veljka Ražnatovića - PROBLEMI u raju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 18:18

INTERNET GORI! Bogdana NIJE JEDINA? Pojavila se NOVA ŽENA Veljka Ražnatovića - PROBLEMI u raju?

Ko se ovome još nadao?

Dok Bogdana i Veljko Ražnatović očekuju svog prvog naslednika, na duštvenoj mreži Instagram nastao je pravi haos zbog jednog komentara.

Mladi Veljko danas je obradovao svoje fanove slikom sa svojom ženom, međutim ono što nije očekivao jeste komentar jedne obožavateljke, koja se ispod njihove fotografije predstavila kao njegova druga žena.

❤️🇷🇸

Објава коју дели SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ас (@veljkoraznatovic) дана 7. Апр 2020. у 1:22 PDT

Iako se iz aviona vidi da je komentar dovitljive obožavateljke puka šala, ispod njega nastao je pravi haos.

- Veljko, ljubavi moja mala slatka, ja sam tvoja druga žena - glasi komentar za kojim se podigla ogromna prašina.

Mnogi fanovi mladog para našli su za shodno da se nadovežu na šalu, dok su neki naveli da će zbog ovoga Bogdana Veljku sigurno napraviti problem.

Mladi par, međutim, nije ni na koji način odreagovao na ove provokacije, te su tako svima pokazali da ih komentari ne dotiču i da ništa ne može poljuljati njihovskladan odnos.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.