INTENZIVNO SAM RAZMIŠLJALA O SMRTI! Tina Tarner je želela sebi da prekrati muke, a evo kako je izgledala kao mlada

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 22:38

"INTENZIVNO SAM RAZMIŠLJALA O SMRTI!" Tina Tarner je želela sebi da prekrati muke, a evo kako je izgledala kao mlada

"Nisam se plašila smrti."

Čuvena pevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini, potvrdio je njen portparol.

Kraljica rokenrola, koja je na scenu izašla pre šest decenija, navodi da je imala oboljenje bubrega koji su 2016. radili sa samo 20 odsto kapaciteta i "naglo propadali".

Bila je u rizičnoj grupi, s malim šansama da dobije organ, i nije želela da ide na dijalizu. Sa Ervinom Bahom venčala se 2013, nakon 27 godina života u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vanbračnoj zajednici.

- Tako ne zamišljam život. Ali otrovi u mom telu su uzimali maha. Nisam mogla da jedem, samo sam preživljavala - opisala je taj period Tina.

U to vreme prognoze koje su joj lekari davali nisu bile optimistične. Razmišljala je o eutanaziji i čak postala članica organizacije koja pomaže pacijentima koji zbog bolesti i patnje žele da okončaju život.

- Mislila sam intenzivno o smrti. Prihvatila sam da je došlo moje vreme da umrem. Rekla sam sebi: ako je vreme, vreme je. Nisam se plašila smrti. Jedna od prednosti života u Švajcarskoj, u kojoj želim da ostanem do kraja života, jeste da je asistirano samoubistvo legalno, iako pacijent zapravo sam sebi ubrizgava smrtonosnu supstancu.

Na društvenim mrežama mnogi se opraštaju od svetske kraljice roka, a takođe su objavljene i njene fotografije iz mladosti:

Pevačica je važila za vrlo lepu i zgodnu umetnicu,a ono što je označilo njenu karijeru bile su unikatne frizure, koje je nosila od mladosti, pa sve do duboke starosti, ali i osmeh koji nije skidala u javnosti:

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.