INFORMACIJE IZNUTRA - ČULA IH JE?! Dalila i Dejan se vraćaju ZAJEDNO Tediju i završavaju ogradu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2022, 10:55

INFORMACIJE IZNUTRA - ČULA IH JE?! Dalila i Dejan se vraćaju ZAJEDNO Tediju i završavaju ogradu?!

Otkrila njihov tajni plan!

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević od samog početka intrigiraju javnost svojim ponašanjem i odnosom. Mnogi komentarišu da je sve to jedna velika rijaliti igra i da će njih dvoje na kraju biti zajedno.

Nekadašnja zadrugarka i pevačica Sandra Čaprić otkrila je istinu odnosa Sandre Rešić i Dejana Dragojevića, a potom se osvrnula i na njegov odnos sa Dalilom.

- Sandri se jedno vreme sviđao Dejan, tu su postojale emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njene strane, sa njegove ne. On je iskoristio to prijateljstvo maksimalno, on je jako namazana osoba, on je sve to isplanirao, iskalkulisao šta mu odgovara i ovo je sve jedan dogovor - iskrena je Sandra koja otkriva kako će se na kraju završiti Dejanov i Dalilin odnos.

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

- Kada izađu napraviće ogradu. Vraćaju se zajedno kući i Tediju, ograda će biti ofarbana u belo. Ja ne znam šta je njemu i šta je popio, ali njegova glava nije u redu. Opsednut je Dalilom, kakva Aleksandra, to su sve laži, oni su ozbiljno namazani i ozbiljni igrači - kaže za Republiku.rs Sandra Čaprić.

Sandra Čaprić dugo vremena bila je sa njima u rijalitiju, a da li je ovo ona zaista čula ili je samo njeno nagađanje, ostaje nam da ispratimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.