INFO IZ SPOLJAŠNJOSTI Gagi saznao da se Anabela razvela i  otkrio: Bila je agonija, dve-tri godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INFO IZ SPOLJAŠNJOSTI Gagi saznao da se Anabela razvela i otkrio: "Bila je agonija, dve-tri godine"

"Samo da su deca dobro..."

Ermina Pašović danas je u razgovoru sa Gagijem Đoganijem u "Zadruzi" denseru ponovila ono što mu je i ćerka Luna Đogani rekla pre nekoliko nedelja, a to je da su se njegova bivša supruga Anabela Bukva i i biznismen Andrej Atijas razveli.

- Luna ti je to rekla u pozivu, ali ti nisi skontao. Anabela je dobro, nije pala u depresiju, prisebna je. Lep razvod su imali. Andrej lajkuje Luni slike. Nina je non-stop kod Lune - otkrila je Ermina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gagiju, koji je zatim otkrio da stvari među Anabelom i Andrejem nisu godinama funkcionisale.

- Bitno mi je da su deca dobro. To mi je bitno. Bitno je da se to na miran način rešilo. Bilo je agonije dve, tri godine, sad je to gotovo - pričao je Gagi.

Ermina je rekla Gagiju da se ne brine za Lunu, da ima uspešne nastupe i da joj je u vezi sa Markom lepo.

- Marko i Luna su u ljubavi teškoj, baš su divni. Luna mi je rekla da ne slušaš šta ti drugi govore - rekla je Ermina Đoganiju.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anabela PROGOVORILA O BIVŠIM MUŽEVIMA: Gagi je izbrisan, ta knjiga SA DEBELIM KORICAMA je odavno zatvorena

Izvor: Story, 28.Okt.2019

Pevačica Anabela Bukva bez ustručavanja progovorila je o bivšim muževima i ističe da je sa Gagijem Đoganijem prekinula svaki kontakt, dok je za Andreja Atijasa vezuje prava ljubav. Naime, Anabela i Andrej stavili su tačku na brak u septembru ove godine, a oboje su nakon toga izjavili da se još...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.