IMOVINSKA KARTA MILOJKA BOŽIĆA: Evo šta Milijana PLANIRA da OTME starcu nakon razvoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMOVINSKA KARTA MILOJKA BOŽIĆA: Evo šta Milijana PLANIRA da OTME starcu nakon razvoda

Nije zanemarljivo.

Velika prašina podigla se oko odnosa Milojka Božića i njegove pedeset godina mlađe žene Milijane Božić.

Novopečeni bračni par odmah malo posle venčanja ponovo je ušao u vilu "Parova", nakon čega je samo nekoliko meseci od ulaska mlada Milojkova žena završila u zagrljaju drugog, malo mlađeg muškarca.

Milijana je Milojka nedavno prevarila sa biznismenom i učesnikom "Parova" Nemanjom Stamatovićem Žapcem, a kako mediji spekulišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo je mogće da je ostala i u drugom stanju sa njim.

Pored ovih skandaloznih događaja, Milojkov život i vilu "Parova" potresla je i Milijanina izjava da želi razvod sa starcem Milojkom.

Ono što je sve zaintrigiralo nakon ove njene izjave, jeste šta će Milijana naslediti iz braka sa Milojkom.

Kako piše list "Informer" u posedu starca i popularnog rijaliti-igrača Milojka Božića nalazi se pet hektara zemlje i 20 ari u Barajevu od 170.000 evra. Pored toga starac poseduje i imanje u Pilatovićima, gde je brvnara, garažu i šupu i čak dva stana u Beogradu.

I stan u kome mu živi ćerka je na njegovo ime. Okvirna vrednost svega toga je pola miliona evra, piše ovaj list.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKAV MILOJKO, KAKAV ŽABAC! Milijana će tek videti šta je PRAVI MUŠKARAC! Zmaj od Šipova ponovo u vili?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019

Šou tek treba da počne!..Mlada Milijana Božić varala je supruga Milojka u vili "Parova" sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem, ali čini se da će uskoro doći do još većih komplikacija!..U vilu bi mogao da se vrati legendarni učesnik, kralj stočara Republike Srpske, Ilija Grahovac, poznatiji kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.