IMITACIJA MILICE TODOROVIĆ RAZBESNELA TIKTOKERKE: Oglasile se i odbrusile pevačici! Gore mreže! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 23:06

IMITACIJA MILICE TODOROVIĆ RAZBESNELA TIKTOKERKE: Oglasile se i odbrusile pevačici! Gore mreže! (VIDEO)

Odmah su reagovale!

Na društvenim mrežama se brzinom svetlosti proširio snimak popularnih tiktokerki, Fitnes bliznakinja, koje su pričale na temu farbanja vaskršnjih jaja.

Pevačica, Milica Todorović koja je poznata po duhovitim imitacijama, odmah je napravila parodiju na njihov video.

One su rekle da od kada su postale vegani ne farbaju jaja za Vaskrs, jer je iz njih moglo da se izlegne pile, te da samim tim njima to nije humano i nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za bilo kakvu proslavu.

Miličin video u kojima se našalila na njihov račun je privukao veliku pažnju pratilaca, pogotovo onih koji poštuju hrišćanske običaje, ali Fitnes bliznakinjama njena imitacija nije bila simpatična. Odmah su iskoristile priliku da joj napišu komentar i tako započele "rat".

- Bravo, Mico, daj primer drugima da su došli na ovaj svet da imitiraju, ismevaju i čude se drugačijim načinom života koji promoviše samo zdravlje. Žao nam je što svoj publicitet koristiš u ovakve svrhe, a verujemo da možeš mnogo bolje - napisale su one ispod njenog videa.

Ipak, većina je bila oduševljena imitacijom Todorovićeve.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.