IMAO SI ODNOSE SA GUTALICOM DOK SAM JA BILA U KUĆI! Ana izrešetala Zvezdana, pa Anđelu uporedila sa KOBILOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 10:23

"IMAO SI ODNOSE SA GUTALICOM DOK SAM JA BILA U KUĆI!" Ana izrešetala Zvezdana, pa Anđelu uporedila sa KOBILOM

Obrušila se na bivšeg supruga!

Tokom emisije "Pretres nedelje" došlo je do sukoba između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić jer je ona saznala da je on imao intimne odnose u izolaciji sa Anđelom Đuričić, dok je ona boravila u Beloj kući.

- Ana, ti nećeš dozvoliti da se Anđela bori za Zvezdana? - upitala je Ivana.

- Ne, to me dotiče - rekla je Ana.

- Razumem da Anđela sve ovo ozbiljno shvata, ali je potrebno da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše razgovore raščivijamo, kako bi sve ovo rešili. Ako je sve ovo što oseća prema meni jako, tako će biti i za pet meseci. Nisam dobar nikome. Na tankom sam ledu. Trudim se da budem što pribraniji, jer mi par puta nije bilo najbolje - kazao je Zvezdan.

- Imali ste se*s sinoć - rekla je Ivana.

- Da, jesmo. Ana je mene oduvala, ja sam otišao kod Anđele. Ja sam joj rekao da nije lepo da se držimo za ruke na par metara od Ane - rekao je Zvezdan.

- Ti si zapravo iz revolta imao se*s sa Anđelom? - upitala je Ivana.

- Ne - rekao je Zvezdan.

- Ja sam razumela da si ga imao iz inata. Imao si se*s sa gutalicom, dok sam ja bila u kući. Postoji li trunka empatije s tvoje strane? Kod kuće sam gledala kako kao kobilica leži, a ti joj objašnjavaš kako i šta. Kako si se osećao sad dok ste imali oDnos, nakon što si me ugledao? Rekao si da si loše, a imao si odnos sa njom - rekla je Ana.

- Rekla si mi da te boli ku*ac za mene i da idem kod svoje devojke, što sam ja uradio - rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.