IMAO SAM PROBLEM SA ALKOHOLOM! Peđa Jovanović izašao u javnost ŠOK PRIZNANJEM! Mislio sam da mi treba STRUČNA POMOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 11:07

"IMAO SAM PROBLEM SA ALKOHOLOM!" Peđa Jovanović izašao u javnost ŠOK PRIZNANJEM! "Mislio sam da mi treba STRUČNA POMOĆ"

Uspeo je!

Nakon duge medijske pauze, pevač Peđa Jovanović vratio se na muzičku scenu, a sada je rešio da iznese pojedine detalje iz svog života.

Pevač ne krije da se godinama borio sa alkoholom, a kako kaže to ga je koštalo i možda malo uspešnije karijere.

- Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam - kaže Peđa, a nedavno je govorio i o pretnjama koje je doživeo.

Oduka da prekine put kojim je pošao za njega je bila teška, ali jednina ispravna kako bi se vratio na stare staze uspeha.

On priznaje da je shvatio da ima ozbiljan problem, a sada je, po njegovim rečima, drugi čovek u odnosu na period od pre nekoliko godina.

- Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio - kazao je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.