IMAM POUZDANI IZVOR DA DAJEŠ GU*U Ša i Toma ŽESTOKO ZARATILI - spomenuo i DETE! HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 08:01

"IMAM POUZDANI IZVOR DA DAJEŠ GU*U" Ša i Toma ŽESTOKO ZARATILI - spomenuo i DETE! HAOS! (VIDEO)

Nisu birali reči...

Zadrugarima očigledno vreme za spavanje ništa ne znači, jer ga pretvore u žestoku raspravu. Ovoga jutra, glavni akteri su bili Tomislav Panić i Nenad Aleksić Ša, koji su se svađali, dok je cela spavaonica slušala šta govore.

- Prvo te nisam vređao, a ni drao na tebe, a ti si prvi na mene. Ja vidim kakao se ti ponašaš ovde! Ne pominji moju ženu - rekao je Toma.

- Ma pali bre, skroz dobro ja pamtim tebe kako se ponašaš - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ša.

- Samo ti šalji poruke meni i mojoj žene, ja sam srećan čovek, a ti si nerećan! Ja sam došao da zaradim pare ovde - rekla Toma.

- Ae bre imam pouzdanog izvora, da daješ gu*u. Dođi da mi ga ispu*iš znam da voliš! Duvaj kao što duvaš po Svilajncu i crtaj srca - rekao je Ša.

Evo kako je to izgledalo i šta su još pričali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Pogledajte rezultate

Kad vidite ovaj trik za ŠVERCOVANJE U PREVOZU, plakaćete od smeha! Čega se sve Beograđani neće setiti! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.