IMAM POSEBNU TEŽINU Dejan nije očekivao ovaj POSTUPAK porodice Dragojević! Emotivno POLJULJAN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2022, 01:44

"IMAM POSEBNU TEŽINU" Dejan nije očekivao ovaj POSTUPAK porodice Dragojević! Emotivno POLJULJAN?

Oseća njihovu ljubav

Za vremene emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević obavlja razgovor sa zadrugarim o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Prvi sa kojim ima priliku da razgovara je Dejan Dragojević.

- Kakav je ovo momenat na tvojoj glavi? - pitao je Darko.

- Rekao sam jing-jang sa dlakama...Ova linija je dokaz da je zemlja ravna ploča - rekao je Dejan.

- Gledaoci su te izglasali, je l' si zadovoljan? - pitao je Darko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Očekivao sam, ali eto dao sam sve od sebe. Izvinjavam se još jednom Nenadu. Dobro sam prošao, hvala svima. Prošli smo odlično. Rekao sam da one tiganje nosim kući, hoću da imam uspomenu - rekao je Dragojević.

- Da li se promenio način na koji te zadrugari posmatraju nakon ove pobede - pitao je Tanasijević.

- Znaš kako, nije, s obzirom da je ovo dom penzionera, a ne zadrugari. Rekao sam juče Aleksandri da ne odgovara ako krenu da je bockaju, jer će biti zbog ove pobede. Svako se ovde bori za sebe. Nije došlo još do toga da sam osetio, videćemo sutra kad bude podela budžeta - pričao je Dejan.

Je l' ti znači to što su tvoji upriličili to za rođendan - pitao je voditelj.

- Rekao sam, jer neću da ih bacam u trošak. Bilo mi je drago što je stiglo da se posluže svi. Znaš kako, nisam došao da tražim ovde ni prijatelje, a ni porodicu. Bude mi krivo kad neko izađe, jer živimo zajedno. Ne dotiče me, interesovale su me one slike na mafinima, mama, ćale, brat, baba, sestra. Neka je jeo ko je hteo, ja sam kod svakog bio. Rekao sam da pusti, jer ako se ja nisam uvredio, ne treba ni ona. Bio je Đedović tu, to mi je bilo drago. Ko god da je bio, bilo bi top, a ko nije, nije ni nedostajao - ističe on.

- Biljana ti je prenela pozdrave i sve to. Koliko su ti značile reči majke, od koje nisi dobijao godinama - pitao je voditelj.

- Nisam dobijao dugo to. Znači mi, sve mi znači. Karićev ćale, Đole VIP Kralj, moja familija cela mi je čestitala. Ima posebnu težinu, ali sve stiskam jer je kraj, da je decembar, poremetilo bi me. Non stop se vraćam u taj period detinjstva. Uznemiren sam, krene brzo srce da mi kuca, ali se vratim, jer ne mogu da dozvolim da skrenem sa puta. Plašim se lepih stvari. Napravio sam neki problem, vraćam se tamo gde sam možda zagorčao, pa mi sad čestitaju rođendan. Osetim svu tu ljubav i da me prate. Ja kad napravim problem, svaki put se nasekiram kako im je. Ne mogu previše lepo da gledam na neke stvari, puno mi je tripova u glavi - rekao je Dragojević.

- Imam jedan predlog. Dakle, kada bude bilo superfinale i ako budeš stigao, kreneš za Veternik, idem ja i ide jedna kamera, da zabeležimo jedno jutro i dan do one žurke - rekao je Darko.

- Ja sam rekao, za ovu televiziju sve. Mogu da idem i kod Karamujića - rekao je Dejan.

- Tvoja majka je pozdravila Aleks, ali je bilo dosta onih sa osudom - rekao je Tanasijević.

- Njih sam domestosom uništio i ostalim hemikalijama. Svako ima pravo da mi pošalje šta hoće, ne dotiče me, a bilo mi je krivo zbog nje. Ne dozvoljavam nikakav uticaj od spolja na mene. Svuda gde se opečem, naučim lekcije. Obukao sam košulju sa etiketom, svi vide drugačije - rekao je Dejan.

- Filip Car ti je čestitao rođendan - rekao je Darko.

- Jeste zetonja moj... Kako sam se ismejao, vidim da je on u teretani u Veterniku. Logo, Filipova i moja glava. Meni je ta majica sačuvana, nosim je kući. Hteo sam na rođendanu da je nosim, ali eto - rekao je Dejan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.