IMAM OZBILJNIH PROBLEMA U EGIPTU - nema vremena da odgovara na Daliline PROZIVKE - teška ODLUKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 18:51

"IMAM OZBILJNIH PROBLEMA U EGIPTU" - nema vremena da odgovara na Daliline PROZIVKE - teška ODLUKA!

Leto ali i puno muka.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević trenutno letuje sa svojom devojkom Aleksandrom Nikolić, a destinacija koju su odabrali je Egipat. Dejan svakodnevno kači slike i storije kako uživa, a mi smo mu na kratko prekinuli odmor, kako bi prokomentarisao gostovanje Dalile Dragojević u emisiji "Narod pita". Dejan nam je priznao da nije gledao emisiju, ali smo ga uputili u pojedine Daliline izjave, a odgovore možete pročitati u nastavku ovog teksta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Trenutno sam na odmoru i imam ozbiljnih problema kad dođe vreme obroka, ALL-EXCLUSIVE, ne znam šta pre da jedem, nemam vremena za "Mapet šou" - započeo je Dejan, ali smo mi ipak uspeli da ga ubedimo da odgovori na par pitanja.

Pre nego što je ušla u emisiju, Dragojevićka je dala intervju za domaće medije. Tada je upitana da li je destinacija na koju planira da ide sa Gringom Egipat, na šta je ona odgovorila:

U Egipat? Ne idem na te destinacije, stvarno... Mislim, ono, ne volim pesak - rekla je Dalila.

Dragojević je imao zanimljiv komentar na ovo:

Odlično, onda ću svuda sa sobom da nosim pesak, ja sve vreme nosio beli luk... - poručio je Dejan.

Dalila je više puta istakla da niko ne može da je natera da promeni prezime i da što je ljudi više to pitaju, neće ga menjati. Takođe je istakla i da Dejan ne može da je tuži zbog toga. Nekoliko fanova Dejana Dragojevića nam se javilo i zamolilo nas da ga sledećom prilikom upitamo da li će tužiti Dalilu, ali zbog povrede ugleda i časti, kako ga je javno prevarila i ponizila u rijalitiju. O ovome i tome što Dalila ne želi da promeni prezime, Dejan je izjavio sledeće:

- Očigledno se neko stidi da se vrati svom jatu... Svako je svom jatu krenuo. Moje jato je moje prezime, ali ne i određena osoba koja nosi to isto. Sve ide na proveru kod advokata, detaljnije javljam uskoro - poručio je Dragojević.

U emisiju se uključilo više ljudi, koji su Dalilu prozvali što je otišla kod frizera Aleksandre Nikolić. Upitali smo Dejana kako ovo komentariše:

Ja ne komentarišem to, ne zanima me... Ali kako vi komentarišete to? A-ha-ha-ha - rekao je Dragojević i prasnuo u smeh.

Dejan nas je zamolio da završimo razgovor, kako bi mogao da se vrati ručku.

Ne bih više komentarisao. Iz poštovanja prema Pink televiziji i ekipi sa Pink.rs-a sam odgovorio, mislim da je dosta, iako nisam upućem u dešavanja - završio je razgovor Dejan i vratio se ručku.

Dejan Dragojević snimao golu Aleks na prepunoj plaži

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.