IMAM NEŠTO DA KAŽEM ZA RADU! Muk u studiju kod Amidže kada je Kaća Grujić OTKRILA OVO o Manojlovićevoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAM NEŠTO DA KAŽEM ZA RADU! Muk u studiju kod Amidže kada je Kaća Grujić OTKRILA OVO o Manojlovićevoj!

Novi rat na pomolu!

U emisiji kod Ognjena Amidića gost je između ostalih i Katarina Grujić. U okviru kviza pitalice ona je dobila pitanje da navede tri koleginice koje izgledaju bolje i tri koje izgledaju lošije od nje.

Umesto toga, ona je iskoristila priliku da kaže nešto o svojoj koleginici Radi Manojlović u koju se i razočarala nedavno kada je nije pozvala da je pita za zdravlje, kada je imala zdravstvene probleme.

- Imam da kažem nešto za jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koleginicu. Jeste li videli da su zaprosili Radu Manojlović, ali ona je rekla ne - rekla je Kaća.

Da li su Radu zaista zaprosili i kako će ona reagovati na ovu izjavu? Ostaje da vidimo.

ISPLIVAO SNIMAK: CECA KAKVU NISMO VIDELI! Veseli se sa Đanijem na svadbi - LUDNICA uz OVU pesmu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.