IMALI SMO NEŠTO PRED ULAZAK U RIJALITI! Najavio zadrugarkino potpuno uništenje - pušta dokaze u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 10:47

"IMALI SMO NEŠTO PRED ULAZAK U RIJALITI!" Najavio zadrugarkino potpuno uništenje - pušta dokaze u javnost

Polila ga vodom u naletu besa!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do sukoba između Šarmen Soraje Leon Altman i Jovane Tomić Matore jer je Anita Stanojlović tokom cele večeri neraspololožena zbog Šarmen.

- Šarmen je totalno pogubljena sa ovim ljudima i ja sam za svaki njen odabir. Ne guram je nigde, ali kad bih birao za nju odabrao bih tu crnogorsku porodicu koja mi je poslala njegošku pršutu, tako da Dragić - rekao je Janjuš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Rekla mi je da ne bi bila sa mnom u vezi, ali u kombinaciji bi - rekla je Matora.

- Sad ne bih - rekla je Šarmen, a Matora krenula da urla od smeha.

Anita je odjednom pobesnela i polila Bilala vodom. Ona je otrkila da je on danima moli da pričaju nasamo, a on je poručio da će sa njom imati nešto kako bi otkrio svima kakva je. Zola je zatim skočio u njenu odbranu i podsetio ga da je o njoj do pre mesec dana pričao o njoj sve najbolje.

- Mi smo imali priču pre ulaska i nešto se desilo, a reći ću vam i šta. Desilo se nešto sa nama, a ona je najgora osoba na svetu. Uradila mi je najgoru stvar koju mi niko nikad nije uradio. Izaći će svi dokazi napolju, a ti Đenise sutra objavi na mom instagramu - rekao je Bilal.

- Što si onda hteo se*s da imaš sa njom? - vikao je Zola.

- Jer je smneće najveće - rekao je Bilal.

- Pe*erčino najgora. Nemala nikad drugo dete ako sam uradila nešto sa tobom. On je rekao da sam ja pričala da je musliman, a ja to izgovorila nisam - rekla je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.