IMAM 73 GODINA I NE PROPUŠTAM ŽURKE, U ČEMU JE PROBLEM?! Izazvala burne reakcije zbog provoda na Ibizi: Nisam stara nego prelepa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 07:52

"IMAM 73 GODINA I NE PROPUŠTAM ŽURKE, U ČEMU JE PROBLEM?!" Izazvala burne reakcije zbog provoda na Ibizi: "Nisam stara nego prelepa!"

Većina ljudi kada čuje reč "Ibica", pomisli na mlade ljude koji plešu i piju koktele na žurkama do jutra. Međutim jedna 73-godišnjaka gospođa dokaz je da ne postoji starosna granica za zabavu na jednoj od najpoznatijih svetskih destinacija za žurke – i da pri tome, u tim godinama možemo izgledati neverovatno.

Zekis na društvenim mrežama objavljuje video snimke glamuroznog načina života. Ona je iz Masačusetsa u SAD, odakle je otputovala na luksuzni odmor u prestonicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrog provoda i pokazuje da može držati korak s mladima.

Na jednom snimku, ona i muški prijatelj plesali su oko bazena dok je nosila prelep beli kupaći kostim sa prozirnim tilom, pokazujući svoju zapanjujuću figuru. Dok je u drugom, Lajn sebe snimila u klubu kako nosi naočare za sunce i pleše pored di-džeja.

- Nikad nisi star, ovo je najbolja noć - napisala je ona u opisu svog snimka.

Kada joj je pratilac napisao da je izgledalo "jako zabavno", Lajn je potvrdila: "Bilo je ludo! Bili smo napolju do 5 ujutru!"

Kada ne posećuje zabavna mesta poput Ibice, ova influenserka redovno deli glamurozne odevne ideje i lukave modne trikove sa svojim pratiocima. Upravo zbog toga njeni video snimci redovno skupljaju milione pregleda, a korisnici hrle na komentare da podele svoju nevericu oko njenog fantastično izgleda.

- "Kakva inspiracija, prelepa si", "Sada se molim da izgledam kao ti u 73" - pisali su oni.

Ali, prema njoj tajna u njenom mladolikom izgledu je jeste da se ne trudite da izgledate mlađe, nego da se trudite da se osećate najbolje u svojoj koži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.