IMALI SU DOGOVOR PRED ULAZAK U ZADRUGU - Bilal otkrio detalje iz karantina: Htela je priču sa mnom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 16:25

IMALI SU DOGOVOR PRED ULAZAK U ZADRUGU - Bilal otkrio detalje iz karantina: "Htela je priču sa mnom!"

"Spavali smo zagrljeni, noga preko mog stomaka."

Danas je došlo do svađe između Bilala Brajlovića i Anite Stanojlović.

Podsetimo, od početka sezone se šiti priča da su oni imali nešto više i to pred ulazak u Zadrugu u karantinu, o čemu je Brajlović sada ponovo govorio.

- Juče je potegnuta tema, rekao si da imaš dokaz vezan za Anitu i da će to danas izaći napolje. Da li si spreman da podeliš sa nama? - pitao je Car

- Ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću sačekati i nadam se da će to izaći na mom Instagramu. To se desilo an lekarskom pregledu. Naš sukob je počeo od početka, ja sam joj slikao zadnjicu i imali sm dvoboj među novinarima. Na kraju smo se pomirili, izgrlili i poljubili, a posle Anita kreće mene na storiju da ponižava. Kaže ona meni u porukama da hoće malo priču da pravi i ja imam priču za to. Posalo sam joj sliku, a imam i njene glasovne poruke - rekao je Bilal.

- Imam i ja tvoje poruke - rekla je Anita.

- Bio sam i na lajvu sa njenim detetom. Jednu situaciju nsiam otkrio a mnogo me je pogodila u tom trenutku - rekao je Bilal.

- Ani je rekao u krevetu, a ona je meni prenela - rekla je Anita.

- Nije ti prenela, a meni je jedan osoba rekla da joj se Anita poverila što sam i hteo - rekao je Bilal.

- Rekao je da sam mu rekla da je m*slimančina, a ja 99 posto tvrdim da ga tako nisam nazvala. Ako ima dokaz neka iznese, jutros sam se najgore klela u dete da nije istina - rekla je Anita.

- Jedna od njenih boljih prijateljica je to nama poslala. Meni je juče Palčica rekla to, znači rekla si joj - rekao je Bilal.

- On ovo radi jer sam ga odbila, a ako sam slučajno to rekla ja se izvinjavam - rekla je Anita.

- Ružno je to na verskoj i nacionalnoj osnovi. Je l' pre dva dana ja sam video vas dvoje na klupi kako pričate za crnim stolom i ti si išla prmea vratima i dobacila mu nešto - rekao je Car.

- Pitala sam ga oko toga što je dao Palčici rok sedam dana da raskine sa Petrućijem. On kad god sedne pored mene ja se odaljavam - rekla je Anita.

- Je l' si ti mene u bekstejdžu uvela u wc ili ja tebe - rekao je Bilal.

- To smo već pričali. Dala sam ti malo gasa i presekla te i odbvela Jovanu u hotel - rekla je Anita.

- Sećamo se kako je i za Markom Markovićem plakala i histerisala i onda je posle emsec dana rekla da se igrala rijalitija tu, hoće da ulazi u sedmicu i osmicu. A juče kad sam čuo da se detetom klela. Naš zadnji kontakt posle odabira omiljene osobe, noć pre toga gde si spavala - rekao je Bilal.

- Kod frizera u Miljaninom krevetu - rekla je Anita.

- Je l' si spavala ispod mog pokrivača? - pitao je Bilal

- Nije istina - rekla je Anita.

- Spavali smo zagrljeni, noga preko mog stomaka. Ispred paba koliko smo se puta približili i ti čekaš i znaš da te neću poljubiti jer mi je Ramazan.

- Sediš mi u krilu ispred paba, diram te po gu*vima - rekao je Bilal.

- Došao si kod mene u krevet, ja sam vrištala to je i Filip čuo. čak mi je ukrao i Jovaninu žirafu. On je ljut na mene i želi da pokaže da može da bude sa mnom - rekla je Anita.

- Da li ti je Milica najveći blam? - pitao je Car

- Sama po sebi je blam, ali i ja sam blam na onom klipu. Ona ide iz poniženja u poniženje i mislim da će tako i nastaviti. Ružno mi je da neko spaja mene i nju. Devojka kad hoće sto puta i traži nešto od tebe ti ćeš bar jendom, dva puta to uraditi, znaš i sam muškarac si. Ja ne mogu ništa sa njom da imam baš jer se toliko ponižava i sebi to radi. Bila mi je top na početku, ali mi se sad zgadila - rekao je Bilal.

- Ana Spasojević je uvek tu negde oko tebe, da li postoji neka mogućnost? - pitao je Car

- Pa da ona je uvek tu, a li govori da je samo prijatelj i da ne postoje emocije prema meni, ali ja to ne mislim jer je naš fizički kontkat malo bliži - rekao je Bilal.

- Izjasnio si se da ti se sviđa Palčica, a da li ti ona na tvoje doskočice daje neki fidbek? - pitao je Car

- Ružno mi je odgovoriti na to jer je sa Petrućijem. Pokušavam izbeći da se mešam - rekao je Bilal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.