IMALA SAM ČETIRI OPERACIJE NA ONKOLOGIJI! Mira Škorić otkrila detalje borbe sa surovom bolešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 12:06

"IMALA SAM ČETIRI OPERACIJE NA ONKOLOGIJI!" Mira Škorić otkrila detalje borbe sa surovom bolešću

"Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove."

Naša poznata pevačica, Mira Škorić neretko govori o svojoj borbi sa karcinomom, a za medije je nedavno otkrila da joj je teško pao period od kada je saznala da boluje od karcinoma, a onda su usledile i terapije, kao i lečenje.

Mira je takođe, otkrila i da su joj mnoge kolege "okrenule leđa" kao i da su sumnjale u nju, dok ona nikad nije odustala i smatra da ju je spasio taj stav da nije bolesna i da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prolazno:

- Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam. Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to. Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala - rekla je Mira tada i dodala:

- Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazovi prijatelji oko mene su se radovali. - rekla je pevačica za "Blic.

- Bilo je to 1991. godine. Nisam htela da snimim pesmu "Zašto nosiš prsten moj", čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu - rekla je Mira tada za Alo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.