IMALA LJUBAVNU AFERU SA SVOJIM ZETOM?! Ukućanka uputila teške optužbe na račun Marije Kulić u PROGRAMU UŽIVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 19:24

IMALA LJUBAVNU AFERU SA SVOJIM ZETOM?! Ukućanka uputila teške optužbe na račun Marije Kulić u PROGRAMU UŽIVO

Šokantne informacije!

Marija Kulić gostovala je kod Osmana Karića i Marka Janjuševića u radio-emisiji "Amnezija".

Zbog Marijinog izlaganja o ljubavnim parovima Sanja Grujić uletela je i započela svađu, jer je Kulićka rekla da nju i Marka Stefanovića ne doživljava kao iskren par.

- Ovo su kineske kopije, meni se to ne sviđa. Cara čak mogu i da pohvalim, prema Aleksandri sve pohvale , ali ovaj je nastavio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ima ovde mnogo odnosa koji se drže samo jer su ovde, Sanja Marko, Miljana i Zola, Car i Aleksandra. To je samo zbog gledalaca. Kad jednom muškarac kaže mišljenje o devojci to znači da tako misli, to ne može da se promeni. Oni neće biti zajedno - komentarisala je Marija.

- To što imaš lažni novac sa ćerkom i što je tebi ona mašina za pravljenje novca, to je tvoja stvar. Pun mi te je kofer - uletela je Grujićeva.

- Nemoj i njega da ti baci - rekla je Marija.

- Ovo je najveća f*ksetina rijalitija svih vremena, nema ko te nije j*bao od ovih momaka - govorila je Marija.

- Bar me nije je*o zet koji sedi kod kuće! Pogledajte samo Miljaninu ispovest u "Parovima". Tu se sve vidi. Kakva je to majka, ušla kao zbog ljubavi prema ćerki, a podržava što Anđeli roditelji nisu poslali čestitku - rekla je Sanja.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.