IMALA JE VELIKE BOLOVE! RASTALI SMO SE U BOLNICI...! Evo šta se dešavalo PAR SATI pred POROĐAJ Lune Đogani

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 21:19

"IMALA JE VELIKE BOLOVE! RASTALI SMO SE U BOLNICI...!" Evo šta se dešavalo PAR SATI pred POROĐAJ Lune Đogani

"Dogovor je bio da u pola 8 ujutru budemo u bolnici."

Marko Miljković danas je izveo iz porodilišta suprugu Lunu Đogani i njihovu ćerkicu Miu, pa otkrio kako se oseća kao otac.

- Osećam se predivno kao da lebdim na oblacima. Proslavili smo žestoko, pilo se dosta, ne pamtim da sam se tako napio, ali tako je to trebalo da bude - započeo je Marko za "Informer", pa progovorio o danu kada je krenuo porođaj.

- Jedva sam se probudio kada je trebalo da krenemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dogovor je bio da u pola 8 ujutru budemo u bolnici. Dan ranije smo se dogovorili, pošto je imala velike bolove... Odvezao sam je, rastali smo se, izljubili rekli jedno drugom "volim te" i kada sam se vratio u stan počela je trema. Nisam mogao da spavam, da mi zazvoni telefon da ne čujem, bukvalno da se ubijem - rekao je on i otkrio da je popio 2,3 rakijice dok nisu došli članovi Lunine porodice.

Marko je otkrio i da mu je babica prva javila da se Luna porodila, i progovorio o komplikacijama Luninog porođaja i odlasku na carski rez u poslednjem trenutku.

- Trebalo je da bude, ne bih išao preterano u detalje. Ovo je bilo najbezbednije za nju i bebu. Beba je prefektno, dobila je čistu desetku na porođaju. Luna se brzo oporavlja, ima malo bolove, ali ništa strašno. Ne kuka, ona je čvrsta stabilna žena i ja sam preponosan na nju kako sve ovo izdržava. Hvala joj! - rekao je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.