IMALA JE TRI CARSKA REZA - Ana Sević progovorila o detaljima: Sad bih insistirala na prirodnom porođaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 22:23

IMALA JE TRI CARSKA REZA - Ana Sević progovorila o detaljima: "Sad bih insistirala na prirodnom porođaju!"

Iskrneo je otkrila svoj stav!

Naša popularna pevačica i bivša supruga Darka Lazića, Ana Sević, odgovarala je na pitanja na društvenoj mreži Instagram.

Jedno od zanimljivih pitanja je bilo vezano za porođaj, a ona je imala tri i to sva tri carskim rezom, koji sada, ne preporučuje nikome:

- Iskustvo sa porođaja? - glasilo je pitanje:

- Tri carska, generalno, lagano prošla kroz to uz problemčić, kod trećeg, koji je malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << produžio oporavak. Ali već posle par sati sam bila na nogama i maksimalno se trudila da bih se što pre oporavila. Sada, kada znam sve što znam, insistirala bih na prirodnom porođaju (Carski samo ako mora) - napisala je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.