IMALA JE POSEBAN RAZLOG: Evo zbog čega je Isidora Bjelica UVEK nosila šešire

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:43

IMALA JE POSEBAN RAZLOG: Evo zbog čega je Isidora Bjelica UVEK nosila šešire

Prepoznatljiv imidž.

Spisateljica Isidora Bjelica preminula je sinoć u 52. godini, nakon dugogodišnje borbe sa teškom bolesti. Od nje su se oprostile brojne poznate ličnosti.

 Život poznate spisateljice je obeležila velika borba, ali je itekako ostala upamćena po svom imidžu i raskošnim šeširima koje je stalno nosila.

Osim što ovaj aksesoar njenom imidžu daje notu davno prošlih vremena u kojima se žene negovale sofisticirani izgled, Isidora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je volela ovaj modni dodatak iz još jednog posebnog razloga, pa je jednom prilikom rekla:

Ono što tako samouvereno osudjujemo je najčešće upravo ono što treba da iscelimo da bi bili ispod "radara" ovih 3 d agresivaca... make it fun #stazenezele #zadaviprincezuusebi

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 29. Јан 2020. у 7:18 PST

 - Od koliko stvari sve može da vas sačuva obod šešira, samo spustiš glavu i imaš svoj mir - napisala je Isidora uz fotku na Instagramu jednom prilikom.

Ipak, sam taj šešir njen je znak raspoznavanja i upravo zbog njega su je ljudi lako zapazili u masi. Međutim, čak i kada u retkim prilikama nije nosila jedan od svojih ekstravagantnih aksesoara, Bjelicu je lako bilo prepoznati zbog specifičnih crta lica i specifičnom smislu za humor.

- uzalud je sve ako nije iz ljubavi - a svašta ljubavlju nazivamo - Kad god nešto vulgarizujemo ono postane svoja suprotnost - kada bilo sta zakon- princip -stavimo iznad ljubavi stvari se vulgarizuju - zato su mnogi duhovni principi postali svoja suprotnost . Agresija -glupost - represija- - od zloupotrebe religija od strane manijaka do ispiranja mozga nazovi pozitivistickog mišljenja - #isidoraquotes

Објава коју дели Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) дана 21. Дец 2019. у 2:47 PST

- Najviše mrzim kad mi nije dan, a neko mi na ulici priđe i kaže: "Isidora, da li ste to vi?" A ja onako sva narogušena se brecnem na tog čoveka: - Idi, bre, čoveče, šta ti misliš da je svaka žena sa velikim nosem Isidora Bjelica - ispričala je jednom prilikom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.