IMALA JE MRAČNE EPIZODE... Nedin kolega isprčao sve o paklu depresije u kome se glumica nalazila

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2019, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA JE MRAČNE EPIZODE... Nedin kolega isprčao sve o paklu depresije u kome se glumica nalazila

Glumica primljena u bolnicu u teškom stanju.

Nakon što je Neda Arnerić nađena na svom podu bez svesti, a potom prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, njene kolege su iznenađene i zabrinute za njeno stanje.

Jedan od najbližih saradnika sa kojim je u predstavi ,"Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo" i sa kojim je u poslednje vreme provodila najviše vremena Feđa Stojanović, otkriva da je Neda imala mračne trenutke protiv kojih se borila nakon smrti supruga Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mešterovića, koji je preminu u decembru.

- Ja apsolutno ne znam ništa, znam isto što i vi, malopre sam pročitao u vestima. Nju ne mogu da zovem jer znam da je u bolnici, tako da nemam nikakvu informaciju. Želim joj sve najbolje. Očigledno je da povremeno ima depresiju protiv koje ne može da se bori, ali kada radimo Neda radi s velikom ljubavlju. Ona se tako oseća od kako je ostala bez muža - rekao je Feđa.

Nadamo se da će glumica biti bolje i sa nestrpljenjem očekujemo neku njenu predstavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA ČUVENE SRPSKE GLUMICE: Neda Arnerić je imala mračne epizode! Mnogo je patila za pokojnim mužem ČITAJTE U KURIRU

Izvor: Kurir, 01.Mar.2019

Glumac otkriva da je dramska umetnica povremeno psihički padala posle smrti supruga Milorada Mešterovića, ali je u predstavama davala svoj maksimum

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.