IMALA INTIMNE ODNOSE SA OBEZBEĐENJEM! Otkriveno šta je Milica radila u ZATVORU, kamere sve snimile - izlanula se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 18:18

"IMALA INTIMNE ODNOSE SA OBEZBEĐENJEM!" Otkriveno šta je Milica radila u ZATVORU, kamere sve snimile - izlanula se!

Ova informacija će zaista zatresti Belu kuću!

Milica Veselinović i Bilal Brajlović su, sada već po ko zna koji put ušli u žustru svađu i sukob neviđenih razmera.

Ovaj bivši ljubavni par, nije se međusobno štedeo kada je reč o psovkama, ali su u žaru verbalne borbe mnoge reči izgovorene, koje su opravdano ili ne, probudile sumnju određene vrste kod gledalaca.

- Meni je bilo mnogo lepše u zatvoru sa tim nekim, nego sa tobom - odbrusila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Milica Bilalu, koji je pokušao da se nekako snađe.

- Idi savetuj drugaricu, molim te - bio je pomalo nespretan zadrugar u odgovoru na žustru opasku Veselinovićeve.

Međutim, tu se njih dvoje nisu zaustavili, te su nastavili da se svađaju još žustrijim tonom.

- Meni se i ovo zamera što radim sa tobom, samo da znaš - govorila je Milica pokazujući rukom ka vratima "Zadruge" što je probudilo sumnju kod publike da je reč o nekome ko nije učesnik iste, već član obezbeđenja zatvora koji je ona sam pomenula, što čak i jedan od gledalaca u komentarima zapaža.

- Ajde beži bre, jel te iko ikada pljunuo u lice - rekao je Bilal smeškajući se i okrenuvši se kako bi izašao iz pušionice, nakon što je Milica izjavila kako su joj draža 2 minuta sa izvesnom osobom, nego sve što je imala sa Brajlovićem.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.