IMALA DVE TEŠKE OPERACIJE NOGE: Maja Berović odustala od muzičke karijere, pa nenadano došlo do preokreta

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 20:03

IMALA DVE TEŠKE OPERACIJE NOGE: Maja Berović odustala od muzičke karijere, pa nenadano došlo do preokreta

Ovo je vratilo u kolosek!

Maja Berović je priznala da je bila na korak da odustane od muzičke karijere.

Zbog zdravstvenih problema koje je imala, popularna pevačica se lomila da li da nastavi putem estrade, a jedan momenat je bio okidač da nastavi tamo gde je stala.

Maja je objavila novi album, a pesmu koju je izdvojila kao posebno dragu, nosi naziv "Lav". Pevačica je sada ispričala da je zahvaljujući baš toj numeri, koju je veoma emotivno doživela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rešila da ostane u svetu muzike.

- Nisam znala da li ću nastaviti da se bavim muzikom. Bila sam između dve teške operacije noge i Ana (tekstopisac) je došla kod mene i rekla mi je: "Majo, napisala sam ti pesmu, znam da ti nije do toga, ali samo je poslušaj". Rekla sam da samo želim da idem kući i da neću pesme, ali kad sam je pročitala, ja sam dobila takva krila i takvu volju da nastavim dalje - ispričala je Maja Berović u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Podsetimo, Maja je ranije ispričala da je ovu numeru posvetila nasledniku Lavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.