IMAJU TROJE DECE! Ni Milica, ni bilo koja druga ne može da mu upropasti brak! Oglasio se Miloš Bojanić

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 21:33

"IMAJU TROJE DECE! Ni Milica, ni bilo koja druga ne može da mu upropasti brak!" Oglasio se Miloš Bojanić

Otkrio šta je sinu rekao pred ulazak u Zadrugu!

Tokom emisije ''Gledanje snimaka'' , pušten je video-klip na kom Zorica Marković i Nenad Lazić Neca komentarišu druženje Mikice Bojanića i Milice Veselinović.

Njih dvoje su ove navode oštro demantivali, a zadrugari su se podelili, te su mišljenja jedih bila da se sve zasniva na druženju, dok su drugi ipak uvereni da je reč o nečemu drugom.

Tim povodom se oglasio otac Mikice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojanića, Miloš Bojanić:

- Mom sinu sam rekao da se prema Maji ohodi kao prema sestri, a u njen način života ne zalazim ni dan danas. Mikica s nekim mora biti dobar. U mladosti sam bio bliži s ženama, nego s muškarcima, a to se zasnivalo na prijateljstvu i druženju. Mikicina žena je lepotica, kraljica, imaju troje dece, divan brak. Ne bi on dozvolio sebi da okalja porodicu i svoj brak. Mogu svi da nagađaju šta je u njegovoj glavi, a šta je zapravo tu, to samo on zna. Ja nagađam i mislim da znam. Ni Milica, ni bilo koja druga neće narušiti njegov brak. Ako mu je sela u krilo, kakve veze ima?! Ništa nisu uradili. Mikica je pametan, ume da se igra. Ako je pesma, pesma, onda zapeva, ako se igra, on će igrati, tako je i u rijalitiju, a neko neka proceni šta je u pitanju. - rekao je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.