IMAJU DOGOVOR, SVE RADE ZA PARE! Kulići na stubu srama: Otkriveno šta rade pred svaku sezonu Zadruge?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 20:29

"IMAJU DOGOVOR, SVE RADE ZA PARE!" Kulići na stubu srama: Otkriveno šta rade pred svaku sezonu Zadruge?

"Nas više ne može ništa šokirati iz sezone u sezonu."

Bilal Brajlović je danas tokom emisije otkrio da on smatra da se porodica Kulić, kako on kaže, sve dogovara pred svaku sezonu Zadruge.

Njemu je neverovatno da se Miljana Kulić svađa sa Marijom Kulić, da je sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda da je sa Nenadom Macanovićem.

Kako je rekao u svom izlaganju, Bilal smatra da pred svaku sezonu Zadruge u kuću Kulića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dođe producent i da se ioni sve dogovore a sve zbog novca, da bi zaradili što više, te je naveo i da glume, kao i da je "deo scenarija" da se odrekknu jedna druge u svađama:

- Nas više ne može ništa šokirati iz sezone u sezonu. - rekao je on, pa dodao:

- Evo, ja već vidim Miljanu kako ulazi u subotu na vrata, sa Bebicom, opet ide tu haos, onda će opet da ga prevari sa Zolom, tu se Marija opet pali - pričao je Brajlović, a u opisu video snimka koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok naslovljava se kao:

- Bilal razotrio prevaru Kulićevih! Imaju dogovor i glume za pare - pisalo je u naslovu videa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.