IMA VAŽNE VESTI! Svi smo se pitali da li je istina - Milena Kačavenda ponosno potvrdila

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 21:44

IMA VAŽNE VESTI! Svi smo se pitali da li je istina - Milena Kačavenda ponosno potvrdila

Svi se se pitali!

Milena Kačavenda, poznata kao "Kuma Nacionale", najveća je podrška Ane Ćurčić, a svi se pitaju da li možemo i nju očekivati u Zadruzi 6, kako bi se suočila sa Zvezdanom Slavnićem, s obzirom da je upoznata u odnos Ane i Zvezdana i spremna je da iznese sve dokaze protiv Slavnića.

Kako na Mileni sve pršti od luksuza, mnogi komentarišu odakle njoj za sve to i da li je potencijalni ulazak u Zadrugu baš način da dođe do novca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tim povodom se Kačavenda oglasila na svom Instagramu i stavila tačku na glasine:

- Ponosna sam na svoj biznis, kojim se bavim 13 godina i to je odgovor svima onima koji misle da sam ja samo želela da uđem u Zadrugu i uzmem nekakav novac preko noći - napisala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.