IMA U SEBI MRŽNJU! Zadrugari RASKRINKALI Minu - ona donela konačnu ODLUKU u vezi Cara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 16:56

"IMA U SEBI MRŽNJU!" Zadrugari RASKRINKALI Minu - ona donela konačnu ODLUKU u vezi Cara!

"Svesna sam svega."

Danas zadrugari nastavljaju sa gledanjem snimaka koje nisu stigli da odgledaju sinoć. Prvi klip se ticao Mine Vrbaški i njene igre sa Filipom Carem.

Kad su završili sa gledanjem snimka, Milan Milošević je podigao Minu koja se smejala sve vreme:

- Ajde prvo da čujemo Minu.

- Slažem se sa 95% stvari koje su rečene. Ja sam sinoć stavila tačku u mojoj glavi. On je sinoć ušao u izolaciju, pričao, pričao, ja sam samo prekrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavu. Ne planiram više da ga provociram, napravila sam ogromnu grešku i ja snosim posledice za to - rekla je Mina.

- Oni kažu da praviš Mensura od Frana u svrhu diskvalifikacije Cara? - pitao je Milan.

- Nije. Svesna sam svega i odlučila sam da ga više ne provociram, to nije dobro po mene i po Frana, po njega i naše porodice. Žao mi je zbog nekih stvari, ima vremena ispraviće se sve - ispričala je Mina.

- Mina u sebi ima tako neku mržnju usmerenu ka nekome, to je prošle godine radila Vladimiru, pa i Mensuru, a onda se uvlače treće osobe. Koliko god Mina pričala Franu da se ne meša, on će se umešati - istakao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.