IMA TAČNO 50 GODINA, a pogledajte mu lice: Riki Martin sinonim je za mušku lepotu, a evo KAKO zaista izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 09:28

IMA TAČNO 50 GODINA, a pogledajte mu lice: Riki Martin sinonim je za mušku lepotu, a evo KAKO zaista izgleda

Na snimku koji je podelio na društvenoj mreži Instagram jasno se vidi kako stoje stvari!

Pevač i glumac Riki Martin za mnoge je simbol s*ksipila. Pripadnice lepšeg pola ostavljao je bez daha, čak to radi i sada, a nema sumnje da je mnogima slomio srce javno priznavši da je gej.

Latino zavodnik se zavetovao na večnu ljubav slikaru Džvan Josefu. Njih dvojica su očevi petoro dece koju su dobili tokom pet godina dugog braka.

Riki o detaljima iz svog privatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života redovno izveštava svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Premda su svi navikli da ga viđaju doteranog i u najboljem izdanju, pevač je podelio video na kom se vidi kako zaista izgleda njegovo lice.

Rikiju, koji trenutno ima tačno pedeset godina, očito polazi za rukom da održi mladolik izgled zahvaljujući svakodnevnoj nezi.

Sudeći po komentarima, Martinu s*ksipila ne manjka ni u zrelim godinama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.